Jenamena fest

Dan žena

E-pošta Natisni PDF

Člani Kulturno-turističnega društva Črenšovci smo v sodelovanju z Vaškim odborom Črenšovci tudi letos obeležili mednarodni praznik žena. V soboto, 8. marca 2014 smo v kulturni dvorani pripravili najprej kulturni program, v katerem so poleg Ljudskih pevk upokojenk, folklorne skupine, skupine Čerensa in ljudskih godcev sodelovali tudi otroci OŠ Franceta Prešerna Črenšovci pod mentorskim vodstvom učiteljice Gabrijele Novak.

 

Vse navzoče so navdušili s svojo prisrčnostjo. Posebej toplo je bil sprejet tudi program folklorne skupine, saj so se našim plesalcem na odru pridružili njihovi otroci in se predstavili s plesnim programom. Prepričali so nas, da se za prihodnost folklornega plesa v našem kraju ni bati. Obiskovalke so bile navdušene nad celotnim programom, poleg tega pa je sekcija za našivavanje v sejni sobi Občine Črenšovci pripravila tudi čudovito razstavo ročnih del.

 

Druženje so žene in dekleta nadaljevale v Gostilni Jaklin, kjer jih je Vaški odbor Črenšovci pogostil in jim ob prazniku podaril tudi rožico.

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda Osveži