Jenamena fest

JENAMENA PETEK (2011)

E-pošta Natisni PDF

Petkovo jenamena dogajanje je nekoliko okrnilo jenamena vetrovno vreme, tako da otroci zaradi slabih vremenskih razmer niso mogli do konca pogledati lutkovne predstave Žabje gostüvanje, delavnice za otroke so potekale okrnjeno. Zato bomo ves program za otroke izvedli še enkrat, da bodo lahko tudi otroci podoživeli gostüvanje.

 

petek

 

Jenamena fuzbal med ekipami županov, novinarjev in domačih obrtnikov je potekal pod budnim očesom dveh jenamena sodnic, za obvladovanje vseh nogometnih pravil pa je poskrbel tudi jenamena sodnik Šeki. Zmagala je ekipa novinarjev, čeprav so imeli župani enako število točk, a zmagovalca je določila boljša gol diferenca sedme sile. Zadnje mesto so ponovno osvojili domači obrtniki, ki jih nogometna žoga ne pozna in ne uboga še dovolj dobro. Čas med tekmami so popestrile z izbranim nastopom mažoretke iz Bakovcev.

 

Na večernem mednardonem folklornem festivalu, ki so ga folklorniki otvorili s slavnostnim prihodom v povorki, so se poleg domačih plesalcev predstavili tudi gostje iz KUD Donji Kraljevec.

 

Petkovo jenamena veselico so več kot uspešno izpeljali fantje skupine Blue planet, ki so zbrano in jenamenalno razpoloženo publiko dobro ogreli in na plesišču zadržali do ranih jutranjih ur.

 

Foto: Aleš Sobočan

 

Jenamena reportaža, kot jo je začutil voditelj Damijan ...

Ta komentar je zaklenjen. Odgovori niso možni!